Portfolio, het is mijn tas met ervaring, waar ik van geleerd heb, van leer en waar ik op kan verder bouwen.
Dus hier enkele ervaringsmomenten.

Voor Winkelhaven Zeewolde ondersteun ik het bestuur als secretariaat.
Een opdracht waarbij ik niet alleen een administratieve taak heb, maar ook contact onderhoud met de winkeliers en bijdrage lever aan de doelstellingen om het centrum te verlevendigen en meer activiteiten en beleving daar in te krijgen samen met alle lokale ondernemers en derden die in het centrum evenementen organiseren.


Campagne coördinator van D66 Zeewolde tijdens de verkiezingen van 2018.
Daarmee meer stemmen dan ooit gehaald in Zeewolde, de partij met de grootste groei in stemmen. Wat voor mij resulteerde tot een lidmaatschap in de Gemeenteraad. Vanuit deze rol heb ik de eer om een luisterend oor te zijn voor onze inwoners en daarmee van betekenis te kunnen zijn om Zeewolde te verbeteren. Mijn rol ligt voornamelijk op Sociaal Domein, Onderwijs, Welzijn. Ook de vergaderwijze onder de loep nemen, verbeteren en het beter betrekken van de inwoners is een van mijn speerpunten.


Samen met Sanny Linker, Petra Bom en Marco Smit vorm ik de organisatie van Open Coffee Zeewolde, een van de drukst bezochtste van de regio. Hiermee brengen we veel ondernemers met elkaar in verbinding en worden bruggen gebouwd.


Met veel plezier en dankbaarheid kijk ik terug op mijn tijd bij de “Oude Bieb”, waar een leuk en gevarieerd team werkt, maar waar ook veel mensen en organisaties een plek hebben om te zijn, te verbinden en te ontmoeten. Hier voor faciliteren en met mensen uit vele achter gronden werken en soms begeleiden was schitterend om te doen. Daarnaast mocht ik de Oude Bieb meebouwen aan waar het nu staat, met meer structuur in inkoop, planning etcetera. Maar ook de focus op kwaliteitsverbetering en een standaard neer te zetten zonder afbreuk te doen aan waar de “Oude Bieb” voor staat; de gezelligste huiskamer van Zeewolde.


Een van de leuke en mooie voorbeelden is burendag, georganiseerd in samenwerking met Welzijn Zeewolde. Een dag waarop Zeewoldenaren elkaar konden ontmoeten en met elkaar praten onder het genot van een kop koffie, gewoon aanschuiven bij elkaar, zomaar omdat het kan, ongedwongen op straat.


Bij Webo Promotion heb ik veel werk ervaring opgedaan op heel veel onderdelen in de bedrijfsstructuur. Denk aan inkoop, verkoop, verkoop ondersteuning, marketing, management ondersteuning, DTP, huisstijl bewaking van veel bedrijven, webshop beheer en zo nog veel meer.


Voor verdere uitleg over mijn verleden verwijs ik je naar mijn LinkedIn profiel.

Met deze rugzak vol ga ik weer verder op pad en wie weet met jou verhaal daarbij!